nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med aubergine og røde bønner

1 aubergine

250 g kartofler
1 løg
1½ dl vand
2 tsk kalvefond

250 g hakket oksekød
1 tsk olivenolie
1 tsk sojasauce
½ tsk kanel
½ tsk koriander
½ tsk salt
1 knsp peber

½ dåse røde bønner á 240 g netto

1½ dl yoghurt naturel
½ fed hvidløg
Tabasco efter smag

Aubergine skæres i skiver, drysses med salt og trækker i 15 minutter, hvorefter skiverne aftørres og deles i kvarte.

Kartofler i store terninger og løg i kvarte skiver koges 10 minutter i vand tilsat kalvefond.

Kødet brunes i olivenolie til det har skiftet farve og krydres med sojasauce, kanel, koriander, salt og peber.

Kød og aubergine kommes i gryden til kartoflerne og koges yderligere 10 minutter.

De røde bønner skylles med koldt vand, tilsættes og varmes.

Yoghurt naturel røres med presset hvidløg og Tabasco og kommes over ved servering.

gry xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.152 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 31%
Kulhydrat 51 g 40%
Fedt 17 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse røde bønner.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak157.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.