nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Sømandsbøf med hakket oksekød

1 løg
1 spsk flydende margarine
250 g hakket oksekød
400 g kartofler
½ dl vand
1 tsk kalvefond
1½ dl porter
¼ tsk salt
1 knsp peber

250 g broccoli

2 spsk hakket persille
2 spsk tyttebærsyltetøj
60 g syltede agurker

Løg i tynde, halve skiver svitses 5 minutter i margarine, tages af panden og stilles til side, hvorefter det hakkede kød brunes under omrøring til det har delt sig.

Løg, kød og kartofler i tynde skiver kommes i et smurt ovnfast fad og drysses med salt og peber. Porter og kalvefond udrørt i vand tilsættes, fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter. Folien fjernes og fadet står i ovnen yderligere 15 minutter.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

Serveres med hakket persille, tyttebærsyltetøj og syltede agurker.

ovn xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.679 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 38 g 24%
Kulhydrat 67 g 43%
Fedt 20 g 28%
Alkohol 5 g 5%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak158.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.