nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Italienske kalvekoteletter

2 kalvekoteletter
½ spsk flydende margarine
50 g gorgonzola
2 skiver spegeskinke

150 g grønne bønner
1 tsk olivenolie
2 forårsløg
½ fed hvidløg
½ tsk oregano

75 g tørret pasta
2 spsk rød pesto

Kalvekoteletterne steges i margarine 2-3 minutter på hver side, krydres med salt og peber og lægges i et smurt ovnfast fad. Spegeskinke og gorgonzola kommes over, og koteletterne steges færdige i ovnen ved 200° i 6-8 minutter.

Bønnerne skæres i 2 cm stykker, kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner, hvorefter de afdryppes og svitses 4-5 minutter i olivenolie sammen med snittede forårsløg, hakkede hvidløg og oregano.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med rød pesto.

kkt xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.172 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 53 g 28%
Kulhydrat 36 g 19%
Fedt 44 g 53%
Alkohol 0 g 0%

Et åbent glas pesto kan ikke holde særlig længe i køleskabet. I stedet kan man gemme pestoen ved at fryse den i en isterning bakke.

I stedet for forårsløg kan anvendes ¼ porre i meget tynde skiver.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg104.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.