nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Bøffer med små bagte kartofler

1 dåse hakkede tomater
1 grøn peberfrugt
½ løg
1 fed hvidløg
1-2 spsk chilisauce
2 spsk hakket persille
1 knsp cayennepeber

400 g små kartofler
2 tsk olivenolie
1 tsk oregano
1 tsk groft salt

2 bøffer
½ spsk flydende margarine

Dåsetomater med væde, peberfrugt i terninger, groft hakket løg, presset hvidløg, chilisauce, hakket persille og cayennepeber blandes og kommes i et ovnfast fad. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen 200° i 60 minutter.

Kartoflerne vaskes grundigt, kommes i kogende vand med salt og koges under låg i 5 minutter, hvorefter vandet hældes fra og de dampes tørre.

Kartoflerne vendes så med olivenolie, kommes i et ovnfast fad og drysses med oregano og salt, hvorefter fadet stilles i ovnen sammen med grønsagerne i 40-45 minutter.

Bøfferne brunes på en tør pande og steges derefter i margarine 2-4 minutter på hver side, afhængig af udskæring, og hvor røde bøfferne skal være. Når bøfferne er færdigstegte, tages de af panden, drysses med salt og peber, stilles til side og hviler nogle minutter inden servering.

bof xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.050 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 31 g 25%
Kulhydrat 55 g 46%
Fedt 15 g 29%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg106.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.