nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalvekoteletter med æbler

400 g kartofler
1 spsk flydende margarine

2 kalvekoteletter
2 tsk flydende margarine
1 æble
2 tsk brun farin
1 spsk Calvados
1 dl kaffefløde
1 tsk Dijon sennep

250 g grønne asparges

Kartoflerne skrælles, skæres i 1 cm terninger og brunes i margarine et par minutter ved god varme, inden de steges videre i 20-25 minutter til de er møre. Kartoflerne omrøres et par gange under stegningen og drysses med salt når de er færdige.

Kalvekoteletterne steges i margarine 2-3 minutter på hver side, hvorefter de krydres med salt og peber.

Æble skrælles, skæres i tynde både, og svitses nogle minutter i margarine tilsat brun farin. Calvados hældes på panden og koges væk, derefter tilsættes fløde udrørt med sennep og koges op.

De grønne asparges skylles grundigt og den nederste træede ende brækkes af. Aspargesne skæres så i 3-4 cm store stykker og koges 1½-2 minutter i vand med salt, inden de afdryppes i en sigte.

kkt xkvaeg råstegte kartofler
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.176 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 44 g 23%
Kulhydrat 59 g 32%
Fedt 36 g 43%
Alkohol 2 g 2%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg109.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.