nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalvekoteletter med aubergine og tomater

1 aubergine
1 spsk olivenolie
1 løg
2 tomater
2 dl ylette
1 tsk majsstivelse
2 spsk reven parmesan

400 g kartofler
2 tsk olivenolie

2 kalvekoteletter
½ spsk flydende margarine

Aubergine skæres i skiver, som drysses med salt og trækker i 15-20 minutter. Skiverne aftørres og steges i olivenolie 5 minutter på hver side, hvorefter de lægges i et ovnfast fad. Løg i halve skiver svitses 5-6 minutter, hvorefter de kommes i fadet sammen med tomater i skiver. Ylette, majsstivelse og parmesan røres sammen, krydres med salt og peber og hældes i fadet, som så stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Kartofler med skræl vaskes grundigt og skæres i både som vendes i olivenolie i en skål. Kartoflerne fordeles så i et smurt ovnfast fad med skrællen nedad og drysses med salt, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 45 minutter.

Kalvekoteletterne steges i margarine 2-3 minutter på hver side, hvorefter de krydres med salt og peber.

kkt xkvaeg ovnstegte kartoffelsnitter auberginefad
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.375 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 50 g 25%
Kulhydrat 60 g 30%
Fedt 40 g 45%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg113.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.