nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Skipperlabskovs

300 g skært oksekød
2½ dl oksebouillon
2 løg

450-500 g kartofler
1 laurbærblad
5 hele peberkorn
½ tsk salt

2 spsk hakket persille

2 skiver rugbrød
100 g syltede rødbeder

Kødet kommes i en gryde med bouillon, koges op og skummes, hvorefter løg i skiver, kartofler i små terninger, laurbærblad, peberkorn og salt tilsættes.

Koges ved svag varme i 1½ time under regelmæssig omrøring så kartoflerne moses og jævner retten.

Hakket persille drysses over ved servering.

Serveres med rugbrød og syltede rødbeder.

skt xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.796 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 42 g 26%
Kulhydrat 86 g 52%
Fedt 16 g 22%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.