nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalvebov med løg og estragon

350 g kalvebov uden ben
½ tsk estragon
½ spsk flydende margarine
1½ dl oksebouillon
2 løg

1 tsk majsstivelse
½ dl kaffefløde

400 g kartofler

150 g sukkerærter

Kødet lægges i et ovnfast fad og drysses med estragon, salt og peber. Margarine fordeles på kødet som derefter brunes i ovnen ved 225° i 20 minutter. Bouillon og løg i både kommes i fadet, og kødet steger videre ved 160° i 1½ time.

Kød og løg tages op, skyen sies, tilsættes fløde udrørt med majsstivelse og koges et par minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Sukkerærterne kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

kbv xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.342 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 46 g 34%
Kulhydrat 56 g 40%
Fedt 16 g 26%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg115.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.