nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalveschnitzel med salvie

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

½ bg past. helæg
½ spsk kaffefløde
1 spsk hvedemel
2 spsk reven parmesan
½ tsk salvie
2 kalveschnitzler
½ spsk flydende margarine

200 g frosne ærter

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Æg piskes med fløde, mel, parmesan og knust salvie. Kalveschnitzlerne drysses med salt og peber, paneres omhyggeligt i æggeblandingen og steges 3 minutter på hver side i margarine ved god varme.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

ksn xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.177 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 50 g 39%
Kulhydrat 38 g 30%
Fedt 18 g 31%
Alkohol 0 g 0%

Kalveschnitzel sælges ofte i supermarkederne som "Wienerschitzel", selvom kødet kan anvendes til mange andre retter.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg116.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.