nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalveschnitzel med skinketern

400 g kartofler
2 tsk olivenolie

2 kalveschnitzler
½ spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
75 g skinketern
1 spsk hakket persille
2 spsk reven parmesan
2 spsk tør vermouth

150 g grønne bønner

Kartofler med skræl vaskes grundigt og skæres i både som vendes i olivenolie i en skål. Kartoflerne fordeles så i et smurt ovnfast fad med skrællen nedad og drysses med salt, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 45 minutter.

Kalveschnitzlerne vendes i mel med salt og peber og brunes på panden et øjeblik, hvorefter de lægges i et smurt ovnfast fad.

Skinke, persille og parmesan fordeles over schnitzlerne. Panden koges af med vermouth og skyen hældes over kødet, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 10 minutter.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

ksn xkvaeg ovnstegte kartoffelsnitter
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.557 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 52 g 34%
Kulhydrat 48 g 32%
Fedt 21 g 31%
Alkohol 2 g 3%

Kalveschnitzel sælges ofte i supermarkederne som "Wienerschitzel", selvom kødet kan anvendes til mange andre retter.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg120.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.