nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalveschnitzel med skinke og ost

1 løg
1 fed hvidløg
½ spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
½ tsk basilikum
½ tsk merian

2 kalveschnitzler
½ spsk flydende margarine

2-4 skiver spegeskinke
1 spsk reven parmesan
50 g reven emmentaler

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

250 g broccoli

Hakket løg og hvidløg svitses 5 minutter i olivenolie. Dåsetomater, basilikum, merian, salt og peber tilsættes, og sovsen koges under låg ved svag varme i 20 minutter.

Kalveschnitzlerne steges i margarine 1 minut på hver side og drysses med salt og peber.

Sovsen hældes i et ovnfast fad. Kalveschnitzlerne kommes ned i sovsen, spegeskinke lægges ovenpå og drysses med parmesan og emmentaler. Stilles under grillen i et par minutter til osten er smeltet.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

ksn xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.135 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 66 g 36%
Kulhydrat 48 g 26%
Fedt 31 g 38%
Alkohol 0 g 0%

Kalveschnitzel sælges ofte i supermarkederne som "Wienerschitzel", selvom kødet kan anvendes til mange andre retter.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg122.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.