nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalveschnitzel med champignonsovs

400 g kartofler

1 løg
1 tsk flydende margarine
½ dåse hele tomater
½ dl hvidvin
½ dl hønsebouillon

125 g champignon

2 kalveschnitzler
½ spsk flydende margarine

150 g grønne bønner

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket løg svitses et par minutter i margarine i en gryde. Væden hældes fra dåsetomaterne, de skæres i mindre stykker, og kommes i gryden sammen med hvidvin, bouillon, salt og peber. Koges i 10 minutter og pureres med en stavblender, eller passeres gennem en sigte, til sovsen er jævn.

Champignon i skiver svitses på en tør pande og kommes i sovsen.

Kalveschnitzlerne steges i margarine 2-3 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

ksn xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.111 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 40 g 32%
Kulhydrat 48 g 38%
Fedt 15 g 27%
Alkohol 2 g 3%

Kalveschnitzel sælges ofte i supermarkederne som "Wienerschitzel", selvom kødet kan anvendes til mange andre retter.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hele tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg124.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.