nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Wienerschnitzel

400 g små kartofler
2 tsk flydende margarine

2 kalveschnitzler
½ bg past. helæg
2 spsk rasp
1 spsk flydende margarine
2 skiver økologisk citron
1 spsk kapers

200 g frosne ærter

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver og brases i margarine ved god varme i 10 minutter. Skal vendes ofte og drysses med salt inden servering.

Kalveschnitzlerne vendes i æg og rasp og steges i margarine 2-3 minutter på hver side. Dekoreres med en citronskive og kapers ved servering.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

ksn xkvaeg brasede kartofler
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.561 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 49 g 32%
Kulhydrat 52 g 35%
Fedt 22 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Kalveschnitzel sælges ofte i supermarkederne som "Wienerschitzel", selvom kødet kan anvendes til mange andre retter.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg125.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.