nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med gulerødder og porrer

2 gulerødder
2 porrer
½ rødløg
1 spsk flydende margarine

250 g skært oksekød
1 spsk hvedemel
½-¾ tsk paprika
½ fed hvidløg
1½ dl oksebouillon

2 spsk kaffefløde

400 g kartofler

Gulerødder og porre i skiver og løg i både svitses i margarine i en gryde. Tages op og stilles til side.

Kødet vendes i hvedemel, brunes i margarine med paprika, og drysses med salt og peber. Presset hvidløg og bouillon tilsættes, og kødet koges ved svag varme i 1¼ time.

Grønsagerne tilsættes og koges med yderligere 15 minutter hvorefter kaffefløde røres i gryden og retten smages til med salt og peber.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

skt xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.481 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 36 g 25%
Kulhydrat 63 g 43%
Fedt 21 g 32%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg126.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.