nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalvebov med æbler

75 g bacontern
350 g kalvebov uden ben
1 løg
1 dl æblemost
½ dl vand
2 æbler

¼ dl vand
2 tsk majsstivelse

400 g kartofler

200 g hvidkål
1 dl tyttebærsyltetøj
2 spsk hakket persille

Bacontern svitses i en gryde og tages op. Kalveboven brunes i det afsmeltede fedt og drysses med salt og peber. Løg i både kommes i gryden sammen med bacontern, æblemost og vand hvorefter kødet steges i 1½ time. Æblerne skæres i tynde både og steger med de sidste 10 minutter.

Kødet tages op, sovsen tilsættes vand udrørt med majsstivelse, koges op, og smages til med salt og peber.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hvidkål snittes fint og blandes med tyttebærsyltetøj og hakket persille.

kbv xkvaeg hvidkål med tyttebær
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.149 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 50 g 27%
Kulhydrat 94 g 51%
Fedt 19 g 22%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg127.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.