nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med porter

250 g skært oksekød
1 dl porter
½ dl vand
½ spsk ribsgelé
½ spsk sojasauce
1 hvidløg
¼ tsk timian

100 g frosne ærter
1 dåse majs á 160 g netto
½ dl kaffefløde
1 tsk majsstivelse

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

Kødet kommes i en gryde med porter og vand, bringes i kog og skummes. Ribsgelé, sojasauce, presset hvidløg, timian, salt og peber tilsættes, og kødet koges i 1½ time.

Ærter, majs og fløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter, hvorefter retten smages til med salt og peber.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

skt xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.491 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 37 g 25%
Kulhydrat 71 g 49%
Fedt 15 g 22%
Alkohol 3 g 4%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg129.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.