nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalvekoteletter med kinakål

300 g små kartofler

300 g kinakål
½ løg
½ spsk flydende margarine
¼ tsk timian

25 g bacontern
½ løg
1-2 tsk paprika
1 spsk tomatpuré
1½ dl hønsebouillon
½ dl syrnet fløde
¾ spsk majsstivelse

2 kalvekoteletter
½ spsk flydende margarine

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver.

Kinakål i strimler, kartofler og løg i halve skiver svitses 5-10 minutter i margarine, hvorefter blandingen krydres med timian, salt og peber.

Bacontern og fint hakket løg svitses 7-8 minutter i en gryde. Paprika, tomatpuré, bouillon og syrnet fløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter.

Kalvekoteletterne steges i margarine 2-3 minutter på hver side, hvorefter de krydres med salt og peber.

kkt xkvaeg paprikasovs
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.692 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 44 g 28%
Kulhydrat 42 g 26%
Fedt 32 g 46%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg134.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.