nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med ris og grønsager

250 g skært oksekød
½ spsk flydende margarine
½ løg
3 dl hønsebouillon
1 fed hvidløg
1 tsk karry
½ tsk paprika
½ tsk koriander
¼ tsk kanel
1 terning hønsebouillon

1½ dl ris
1-2 gulerødder
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt

2 stk brød

Kødet brunes i margarine. Hakket løg tilsættes og svitses nogle minutter inden bouillon, hakket hvidløg, karry, paprika, koriander og kanel kommes i gryden, hvorefter retten koges i 1 time.

Risene tilsættes og retten koges videre i 15 minutter inden gulerødder i skiver og peberfrugter i terninger tilsættes og koges yderligere 15 minutter.

Serveres med brød.

skt xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.928 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 40 g 23%
Kulhydrat 94 g 54%
Fedt 17 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg140.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.