nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Bøf Stroganoff

450-500 g kartofler
1½ dl mælk

1 engelsk bøf af oksefilet
½ spsk flydende margarine
½-1 tsk paprika

50 g bacontern
1 løg
250 g champignon
1 spsk tomatkoncentrat
½ spsk majsstivelse
1 dl kaffefløde

200 g frosne ærter

Kartoflerne skæres i mindre stykker og koges i vand uden salt i 20 minutter. Vandet hældes fra, kartoflerne moses og piskes med kogende mælk, inden de tilsmages med salt og lidt hvid peber.

Kødet skæres i tynde strimler, steges 1-2 minutter i margarine med paprika, tages af panden og drysses med salt og peber.

Bacontern og hakket løg svitses så i 5-6 minutter, champignon i skiver tilsættes og svitses et par minutter inden tomatkoncentrat og fløde udrørt med majsstivelse hældes ved og koges et øjeblik. Kødet kommes i sovsen og varmes.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

eng xkvaeg kartoffelmos
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.682 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 42 g 26%
Kulhydrat 72 g 46%
Fedt 20 g 28%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg142.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.