nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Bøffer med kartofler og squash

300 g kartofler
125 g squash
½ rødløg
4 soltørrede tomater
1 tsk olivenolie
¼ tsk timian

2 bøffer
½ spsk flydende margarine

Kartofler og squash skæres i lange ½ cm tynde strimler, rødløg i halve skiver, soltørrede tomater i mindre stykker. Løg svitses et par minutter i olivenolie i en sauterpande. Kartoflerne tilsættes og svitses i 10 minutter inden squash og soltørrede tomater kommes på panden og svitses i 5 minutter, hvorefter grønsagerne krydres med salt, peber og timian.

Bøfferne brunes på en tør pande og steges derefter i margarine 2-4 minutter på hver side, afhængig af udskæring, og hvor røde bøfferne skal være. Når bøfferne er færdigstegte, tages de af panden, drysses med salt og peber, stilles til side og hviler nogle minutter inden servering.

bof xkvaeg kartofler og squash
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.129 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 51 g 40%
Kulhydrat 37 g 30%
Fedt 17 g 30%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg149.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.