nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalvekoteletter med ananassalat

1 fed hvidløg
½ tsk stødt rosmarin
2 tsk olivenolie
2 kalvekoteletter

1 avocado
6 skiver ananas fra dåse
¼ rødløg
½ chili (kan udelades)
Saft af ½ lime

100 g tørret pasta

Fint hakket hvidløg og rosmarin svitses i olivenolie et par minutter inden kalvekoteletterne kommes på panden og steges 2-3 minutter på hver side.

Avocado deles, stenen fjernes, kødet skrabes ud og skæres i terninger og blandes med ananas i mindre stykker, hakket rødløg, fint hakket chili og limesaft.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes, blandes med grønsagerne og smages til med salt.

kkt xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.421 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 44 g 22%
Kulhydrat 65 g 32%
Fedt 41 g 46%
Alkohol 0 g 0%

Avocadoens fedtindhold er medvirkende til, at fedtenergi procenten bliver forholdsvis høj. Til gengæld har avocado et højt indhold af mono-umættede fedtsyrer, vitaminer og mineraler.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ananas fra dåse.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg150.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.