nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalvekoteletter med cremede hvide bønner

100 g hvide bønner

½ porre
½ fed hvidløg
1 tsk olivenolie
1 dl syrnet fløde
1 tsk hvedemel
2 spsk vand
1-2 spsk reven parmesan
½ tsk reven skal af økologisk citron

2 kalvekoteletter
½ spsk flydende margarine

250 g cherrytomater
1 tsk olivenolie

Bønnerne skylles og lægges i blød natten over i koldt vand. Udblødningsvandet kasseres og bønnerne koges 1½ time i frisk vand, hvorefter de afdryppes i en sigte.

Porre i meget tynde skiver svitses 5 minutter i olivenolie med presset hvidløg. Syrnet fløde rørt med hvedemel, vand, kogte bønner, parmesan og citronskal tilsættes, varmes og tilsmages med salt.

Kalvekoteletterne steges i margarine 2-3 minutter på hver side, hvorefter de krydres med salt og peber.

Cherrytomaterne halveres og svitses i olivenolie i 2 minutter.

kkt xkvaeg
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.823 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 51 g 30%
Kulhydrat 36 g 22%
Fedt 36 g 48%
Alkohol 0 g 0%

Vær opmærksom på, at tilberedningen af denne ret skal påbegyndes dagen før.

Denne ret kan tilberedes med 5 forårsløg i stedet for ½ porre.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/kvaeg/kvaeg153.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.