nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med fisk og rejer

2 tsk flydende margarine
200 g torskefilet
1 løg
¼ dl tør vermouth
¼ dl vand
1 tsk citronsaft
1 gulerod
¼ tsk basilikum

½ dl kaffefløde
1 spsk majsstivelse
1 bæger rejer á 100 g netto

200 g frisk eller 125 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 stk brød

Hakket løg svitses nogle minutter i margarine. Torskefilet udskåret i 2 cm stykker, vermouth, vand, citronsaft, gulerod i tynde strimler og basilikum tilsættes og sovsen koges i 5 minutter.

Fløde udrørt med majsstivelse og rejer tilsættes og udrøres forsigtigt, hvorefter sovsen bringes i kog, inden den smages til med salt og peber.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Serveres med brød.

pfs xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.697 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 28%
Kulhydrat 88 g 55%
Fedt 11 g 15%
Alkohol 2 g 2%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta102.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.