nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med kødboller

1 skive franskbrød
1 spsk mælk
150 g hakket oksekød
2 tsk olivenolie

½ løg
½ fed hvidløg
½ grøn peberfrugt
½ dåse hakkede tomater
1 spsk tomatkoncentrat
¼ tsk oregano

200 g frisk pasta
¼ tsk olivenolie

2 stk brød
2 spsk reven parmesan

Franskbrød uden skorpe smuldres og udblødes i mælk. Kødet røres så med franskbrød og lidt salt, formes til små boller på størrelse med en valnød, som brunes på alle sider i olivenolie i en gryde, hvorefter de tages op.

Hakket løg og hvidløg samt peberfrugt i små terninger kommes i gryden og svitses. Dåsetomater, tomatkoncentrat, oregano og kødbollerne tilsættes og koges uden låg i 20 minutter. Bollerne vendes et par gange i løbet af kogetiden.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Serveres med brød og parmesan.

kod xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.915 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 20%
Kulhydrat 96 g 56%
Fedt 18 g 24%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta103.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.