nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med grønsager og rejer

1 porre
½ squash
½ gul peberfrugt
1 fed hvidløg
½ spsk olivenolie
¼ tsk estragon
¼ tsk oregano
½ spsk hakket persille
¼ dl hvidvin

200 g frisk eller 125 g tørret pasta
1 bæger rejer á 100 g netto

2 stk brød

Porre i tynde ringe, squash i kvarte skiver, peberfrugt i strimler og fint hakket hvidløg svitses i olivenolie i 5 minutter. Estragon, oregano, persille og hvidvin tilsættes og koges op, hvorefter sovsen smages til med salt og peber.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes, og vendes i sovsen. Til sidst tilsættes rejerne og varmes.

Serveres med brød.

pfs xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.298 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 27 g 20%
Kulhydrat 90 g 66%
Fedt 7 g 12%
Alkohol 1 g 2%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

I stedet for porre kan retten tilberedes med et bundt forårsløg.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta104.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.