nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastagratin med oksekød

125 g tørret pasta

½ løg
½ fed hvidløg
½ spsk olivenolie
125 g hakket oksekød
2 spsk chilisauce
1½ dl oksebouillon
½ tsk merian
1-2 dråber Tabasco

25 g reven emmentaler
2 tomater

Pastaen koges som angivet på pakken.

Grøn salat

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie i en gryde. Kødet tilsættes og svitses under omrøring til det har skiftet farve. Chilisauce, bouillon, merian, Tabasco, salt og peber tilsættes og koges under låg i 10 minutter.

Pasta og sovs kommes i et smurt ovnfast fad blandet med lidt reven emmentaler, resten kommes over. Tomatskiver lægges øverst, hvorefter fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter. Folien fjernes når halvdelen af tiden er gået.

Serveres med grøn salat.

gtn xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.210 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 28 g 21%
Kulhydrat 67 g 51%
Fedt 16 g 28%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer grøn salat bestående af i alt 100 g icebergsalat, 1 tomat, ½ dåse majs á 160 g netto og 50 g 5% dressing.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta109.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.