nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med kylling og spegeskinke

125 g kyllingeinderfilet
1 tsk olivenolie
100 g hakket grønkål
½ porre
1 gulerod
1 rød peberfrugt
50 g spegeskinke
1½ spsk reven parmesan

100 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

100 g fromage frais
½ spsk tomatkoncentrat
¼ tsk sukker

Inderfileterne steges i olivenolie i en gryde 4 minutter på hver side. Tages op, drysses med salt og peber, og skæres hver i 2-3 stykker.

Grønkålen optøs. Porre skæres i tynde skiver, gulerod og peberfrugt i terninger. Grønsagerne kommes i gryden og svitses et par minutter. Den kogte pasta tilsættes sammen med spegeskinke i strimler og reven parmesan.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Serveres med en dressing rørt sammen af fromage frais, tomatkoncentrat, sukker, salt og peber.

fjr xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.198 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 30%
Kulhydrat 55 g 43%
Fedt 16 g 27%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan også tilberedes med 1 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Denne ret kan tilberedes med 5 forårsløg i stedet for ½ porre.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.