nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta carbonera

250 g frisk pasta

125 g bacontern
1 bg past. æggeblommer
½ dl kaffefløde
1 spsk reven parmesan
¼ tsk frisk kværnet peber

60 g gulerod
125 g hvidkål
¾ dl Miracle Whip light
1½ tsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
2-3 spsk mælk

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken.

Bacontern steges i en gryde. Æggeblommerne kommes i en skål og røres med fløde, parmesan og peber. Eventuelt overskydende fedt hældes fra gryden, hvorefter pasta og æggeblanding tilsættes og røres sammen.

Gulerod og hvidkål snittes fint og blandes med dressing rørt sammen af Miracle Whip, hvidvinseddike, sukker og mælk til en passende konsistens.

Serveres med brød.

kod xpasta gulerod-hvidkålssalat
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.659 kJ Gul smiley
Gul smiley
Gul smiley
Protein 35 g 16%
Kulhydrat 114 g 53%
Fedt 30 g 31%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta111.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.