nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastagratin med mørbrad

125 g tørret pasta

½ svinemørbrad
½ spsk flydende margarine
½ løg
½ fed hvidløg
½ dåse hele tomater
1 spsk kapers
½ tsk basilikum

1½ dl reven mozzarella
1½ spsk reven parmesan

Pastaen koges som angivet på pakken.

Grøn salat

Mørbrad skæres i tynde skiver, som brunes i margarine på en pande ved god varme, hvorefter de lægges til side. Varmen dæmpes, fint hakkede løg og hvidløg svitses, dåsetomater uden væde, skåret i mindre stykker, kapers, basilikum, salt og peber tilsættes og koges sammen.

Pasta, sovs og mørbradskiver kommes lagvis i et smurt ovnfast fad sammen med lidt af mozzarella osten. Resten blandes med parmesan og drysses over. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter. Folien fjernes når halvdelen af tiden er gået.

Serveres med grøn salat.

gtn xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.962 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 57 g 33%
Kulhydrat 66 g 38%
Fedt 23 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer grøn salat bestående af i alt 100 g icebergsalat, 1 tomat, ½ dåse majs á 160 g netto og 50 g 5% dressing.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hele tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta112.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.