nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med spegeskinke

½ løg
½ fed hvidløg
1 tsk olivenolie
125 g champignon
½ tsk oregano
1 dåse hele tomater
100 g spegeskinke

200 g frisk eller 125 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 stk brød
2 spsk reven parmesan

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie i en gryde. Champignon i skiver tilsættes, og svitses til noget af væden er fordampet. Oregano, dåsetomater uden væde, skåret i mindre stykker, og spegeskinke skåret i strimler kommes i gryden og varmes op.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Serveres med brød og parmesan.

kod xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.884 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 21%
Kulhydrat 95 g 56%
Fedt 18 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta113.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.