nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med kylling og grønsager

100 g tørret pasta
1 spsk rød pesto

125 g kyllingeinderfilet
1 tsk flydende margarine

1 gul peber
250 g cherrytomater
10 grønne eller sorte oliven uden sten
1 fed hvidløg
1/2 spsk olivenolie

50 g salattern

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med pesto.

Kyllingeinderfileterne steges i margarine i 4 minutter på hver side, tages op, skæres i mindre stykker og blandes med pastaen.

Peberfrugt i terninger, cherrytomater i halve og oliven svitses nogle minutter i olivenolie med presset hvidløg, hvorefter det blandes med pasta og kylling.

Salattern i halve dryssess over ved servering.

Serveres med brød.

fjr xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.817 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 33 g 20%
Kulhydrat 84 g 51%
Fedt 22 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Denne ret kan også tilberedes med 1 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.