nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastagratin med grønsager og skinketern

100 g tørret pasta

2 gulerødder
1 squash
1 porre
½ spsk olivenolie
½ fed hvidløg
2 tomater
½ tsk oregano

150 g skinketern
1 dl reven mozzarella

Pastaen koges som angivet på pakken.

Gulerod i tynde stave, squash i kvarte skiver og porre i tynde skiver svitses i en gryde eller sauterpande i 7-8 minutter i olivenolie med presset hvidløg. Tomaterne skoldes, flås, skæres i både, tilsættes og svitses med yderligere 1-2 minutter, hvorefter blandingen krydres med salt, peber og oregano.

Pasta og grønsager blandes og kommes i et smurt ovnfast fad. Skinketern og mozzarella drysses over, fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter. Folien fjernes når halvdelen af tiden er gået.

gtn xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.093 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 30 g 24%
Kulhydrat 63 g 51%
Fedt 14 g 25%
Alkohol 0 g 0%

I stedet for porre kan retten tilberedes med et bundt forårsløg.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta115.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.