nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastagratin med spinat

125 g tørret pasta

150 g frossen hel spinat
50 g soltørrede tomater
1 bæger rejer á 100 g netto

½ spsk flydende margarine
1½ spsk hvedemel
2½ dl mælk
5 hele nelliker
½ laurbærblad

1 dl reven mozzarella

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken.

Spinaten optøs, trykkes fri for væde og hakkes groft. De soltørrede tomater skæres i mindre stykker, hvorefter pasta, spinat, soltørrede tomater og rejer blandes i et smurt ovnfast fad.

Margarinen varmes i en gryde, mel tilsættes, og mælken piskes i lidt ad gangen til sovsen er jævn. Nelliker og laurbærblad kommes i, og sovsen koges i 5 minutter under jævnlig omrøring. Smages til med salt og hvid peber.

Sovsen sies og hældes ved pasta blandingen. Mozzarella drysses på, fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter. Folien fjernes når halvdelen af tiden er gået.

Serveres med brød.

gtn xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.736 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 29 g 18%
Kulhydrat 101 g 63%
Fedt 14 g 19%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta116.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.