nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med porre og tun

125 g tørret pasta

2 porrer
1 dåse tun i vand á 185 g netto
20 oliven med rød peber

2 spsk hakket persille
1 spsk olivenolie
½ spsk hvidvinseddike
½-1 tsk Dijon sennep
1 knsp salt

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken.

Porrerne i tynde skiver og koges i vand med salt 5 minutter hvorefter de afdryppes i en sigte. Væden hældes fra tunen og kødet deles i mindre stykker. Oliven skæres i skiver.

Pasta, porrer, tun. oliven og persille blandes så i dybt serveringsfad og overhældes med olivenolie rørt sammen med eddike, sennep og salt

Serveres med brød.

pfs xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.037 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 42 g 23%
Kulhydrat 93 g 52%
Fedt 20 g 25%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta117.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.