nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med peberfrugt

1 rød peberfrugt
½ løg
2 tsk olivenolie
1½ dl grønsagsbouillon
50 g light flødeost
½ tsk timian
½ spsk citronsaft
50 g champignon
50 g frosne ærter

2 tsk majsstivelse
¼ dl vand

125 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 stk brød

Peberfrugt i strimler og løg i halve skiver svitses i olivenolie i en gryde. Bouillon, flødeost, timian og citronsaft tilsættes, og det koges i 5 minutter inden champignon i skiver og ærter kommes i gryden.

Vand udrørt med majsstivelse tilsættes og sovsen gives et kort opkog inden smages til med salt og peber.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Serveres med brød.

grt xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.336 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 21 g 16%
Kulhydrat 94 g 68%
Fedt 10 g 16%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta118.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.