nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med kylling og tomater

2 stk kyllingeoverlår
½ løg
½ gulerod
2½ dl vand

½ løg
1 tsk olivenolie
1 dåse hele tomater
1 dl kogevand
½ dl hvidvin
½ tsk oregano
1 spsk majsstivelse
½ dl kaffefløde
Tabasco efter smag
2 spsk hakket persille

200 g frisk eller 125 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 stk brød

Kyllingeoverlårene koges i vand med udskåret løg, gulerod, salt og peber i 45 minutter. De tages op, skindet kasseres, kødet pilles fra benene og skæres i mindre stykker. Kogevandet sies og 1 dl tages fra til sovsen.

Hakket løg svitses i olivenolie. Dåsetomater uden væde, kogevand, hvidvin, og oregano tilsættes og koges i 10 minutter. Fløde udrørt med majsstivelse kommes i og koges et øjeblik, hvorefter sovsen smages til med salt, peber og Tabasco. Til sidst kommes kyllingekødet i sovsen og varmes. Hakket persille drysses over ved servering.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Serveres med brød.

fjr xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.445 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 54 g 27%
Kulhydrat 97 g 48%
Fedt 21 g 23%
Alkohol 2 g 2%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta119.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.