nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med grønsagssovs

½ løg
½ fed hvidløg
½ grøn peberfrugt
½ spsk olivenolie
½ squash
½ dåse hakkede tomater
½ tsk estragon
½ tsk merian

150 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 stk brød
2 spsk reven parmesan

Hakket løg og hvidløg samt peberfrugt i terninger svitses nogle minutter i olivenolie. Squash i terninger og tilsættes sammen med dåsetomater, estragon, merian, salt og peber og sovsen koges i 5 minutter. Sovsen kan eventuelt jævnes med lidt sovsejævner, hvis den er for tynd.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Serveres med brød og parmesan

grt xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.331 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 20 g 15%
Kulhydrat 96 g 70%
Fedt 9 g 15%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta124.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.