nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med tomat og spegeskinke

125 g tørret pasta

125 g grønne bønner

½ løg
1 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
12 cherrytomater
½ dl hønsebouillon

2 tsk reven parmesan
100 g spegeskinke

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken.

Bønnerne skæres i 2 cm stykker, kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie i en gryde. Cherrytomaterne halveres, tilsættes og svitses med et øjeblik inden bouillon hældes ved og koges op.

Sovsen blandes med pasta, afdryppede bønner, parmesan og spegeskinke i strimler i et dybt fad.

Serveres med brød.

kod xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.554 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 32 g 21%
Kulhydrat 89 g 59%
Fedt 14 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta125.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.