nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Lasagne med kylling

250 g kyllingeinderfilet
1 tsk flydende margarine

½ løg
100 g blomkål
1 tsk olivenolie
1½ dl hønsebouillon
½ dåse majs á 160 g netto
¼ tsk oregano
1 knsp basilikum

¼ tsk flydende margarine
8 plader tørret, eller tilsvarende mængde frisk lasagne
2½ dl Mornay sauce
1 dl reven mozzarella

Kyllingeinderfileterne steges i margarine i 4 minutter på hver side, tages op og skæres i små stykker.

Hakket løg og blomkål i små buketter svitses et par minutter i olivenolie. Bouillon, majs, oregano, basilikum, salt og peber tilsættes og koges i 5 minutter, hvorefter kyllingestykkerne kommes i sovsen.

Et ovnfast fad, som passer til to plader lasagne, smøres let, og lasagne plader, kyllingesovs og Mornay Sauce kommes skiftevis deri, der begyndes og sluttes med Mornay sauce. Lidt mozzarella drysses mellem de enkelte lag, resten drysses over den øverste lasagne plade

Fadet stilles i ovnen ved 200° så lang tid som der er angivet på lasagne pakken, sædvanligvis 30-40 minutter for tørrede lasagne plader og 20 minutter for friske.

Hvis retten tilberedes med tørrede lasagne plader, er det vigtigt, at det øverste lag plader er helt dækket af Mornay sauce, og det anbefales at lægge folie over fadet de første 20-25 minutter.

Server lasagnen med grøn salat, gulerod-hvidkålssalat eller råkost som tilbehør.

las xpasta hvidkål med yoghurt kyllingelasagne
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.742 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 49 g 30%
Kulhydrat 54 g 34%
Fedt 26 g 36%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer grøn salat bestående af i alt 100 g icebergsalat, 1 tomat, ½ dåse majs á 160 g netto og 50 g 5% dressing.

Denne ret kan også tilberedes med 2 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse majs.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende Mornay sauce.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta126.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.