nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastagratin med aubergine

100 g tørret pasta

1 aubergine
2 tsk olivenolie

½ løg
1 tsk olivenolie
250 g hakket oksekød
½ dåse hakkede tomater
½ tsk basilikum
1 bg past. helæg
2 spsk reven parmesan
1 dl reven mozzarella

Pastaen koges som angivet på pakken.

Aubergine skæres i skiver, som drysses med salt og trækker i 15-20 minutter. Skiverne aftørres og steges i olivenolie 5 minutter på hver side.

Hakket løg svitses i olivenolie i en gryde. Kødet tilsættes og svitses under omrøring til det har skiftet farve. Hakkede tomater, basilikum, salt og peber tilsættes og koges under låg i 10 minutter. Tages af komfuret og røres med æg, kogt pasta, parmesan og halvdelen af den revne mozzarella.

Blandingen kommes i et smurt ovnfast fad. Aubergine skiverne lægges på og drysses med den resterende mozzarella. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter. Folien fjernes når halvdelen af tiden er gået.

gtn xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.073 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 51 g 28%
Kulhydrat 52 g 29%
Fedt 35 g 43%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta129.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.