nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med rejesovs

1 porre
1 løg
½ spsk flydende margarine
½ tsk karry
1 æble
½ dåse hakkede tomater
½ dl kaffefløde
1 tsk kyllingefond
½ fed hvidløg
¼ dl hvidvin
½ spsk majsstivelse
1 bæger rejer á 170 g netto

125 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 stk brød
2 spsk reven parmesan

Porre i tynde skiver og hakket løg svitses 5 minutter i margarine med karry. æble skrælles, skæres i terninger og tilsættes sammen med dåsetomater, fløde, kyllingefond og presset hvidløg. Sovsen koges i 10-15 minutter, hvorefter hvidvin udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter inden rejerne varmes i sovsen.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Serveres med brød og parmesan.

pfs xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.917 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 37 g 22%
Kulhydrat 107 g 62%
Fedt 11 g 15%
Alkohol 1 g 1%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

I stedet for porre kan retten tilberedes med et bundt forårsløg.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta130.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.