nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastagratin med kylling og spinat

100 g tørret pasta
125 g kyllingeinderfilet
1 tsk flydende margarine
2 spsk tomatkoncentrat
½ fed hvidløg
1 knsp reven muskatnød

250 g frossen hel spinat
½ spsk olivenolie
1 dl reven mozzarella

75 g gulerod
150 g hvidkål
¾ dl Miracle Whip light
1½ tsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
2-3 spsk mælk

Pastaen koges som angivet på pakken.

Kyllingeinderfileterne steges 4 minutter på hver side i margarine, skæres i mindre stykker og vendes i tomatkoncentrat blandet med presset hvidløg, reven muskatnød, salt og peber.

Spinaten optøs, trykkes fri for væde og hakkes groft. Den blandes så med pasta, kyllingeinderfileter og olivenolie, kommes i et smurt ovnfast fad og drysses med mozzarella. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter. Folien fjernes når halvdelen af tiden er gået.

Gulerod og hvidkål snittes fint og blandes med dressing rørt sammen af Miracle Whip, hvidvinseddike, sukker og mælk til en passende konsistens.

gtn xpasta gulerod-hvidkålssalat
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.168 kJ Gul smiley
Gul smiley
Gul smiley
Protein 29 g 22%
Kulhydrat 57 g 45%
Fedt 19 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan også tilberedes med 1 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta131.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.