nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastasalat med pesto

125 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

½ squash
1 tomat
½ gul peberfrugt
75 g skinketern
2 spsk rød pesto
½ tsk basilikum
1 spsk reven parmesan
2 spsk hakket persille

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken, skylles med koldt vand, afdryppes og vendes med olivenolie.

Squash i terninger, tomat i både, peberfrugt i strimler og skinketern blandes i en skål med pesto og basilikum. Pasta tilsættes og salaten drysses med parmesan og hakket persille.

Serveres med brød.

sal xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.440 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 25 g 18%
Kulhydrat 85 g 59%
Fedt 15 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Et åbent glas pesto kan ikke holde særlig længe i køleskabet. I stedet kan man gemme pestoen ved at fryse den i en isterning bakke.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta132.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.