nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastasalat med tun

100 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

1-2 gulerødder
1 stilk blegselleri

1 dåse tun i vand á 185 g netto
1 dl syrnet fløde
½ fed hvidløg
2 spsk hakket persille
15 grønne oliven

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken, skylles med koldt vand, afdryppes og vendes med olivenolie.

Gulerod i små terninger og blegselleri i tynde skiver koges i letsaltet vand 3 minutter og afdryppes.

Væden hældes fra tunen, røres med syrnet fløde, tilsættes presset hvidløg, hakket persille, salt og peber. Tunkødet deles i mindre stykker og oliven skæres i skiver, hvorefter alle ingredienserne blandes.

Serveres med brød.

sal xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.527 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 38 g 26%
Kulhydrat 7t g 52%
Fedt 15 g 22%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta133.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.