nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastasalat med spegeskinke og rejer

1 dl yoghurt naturel

125 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

125 g broccoli
50 g spegeskinke
¼ rødløg
1 bæger rejer á 100 g netto

1 knsp koriander

2 stk brød

Yoghurt naturel afdryppes i et kaffefilter i et par timer.

Pastaen koges som angivet på pakken, skylles med koldt vand, afdryppes og vendes med olivenolie.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter, afdryppes og blandes med pasta, spegeskinke i strimler, fint hakket rødløg og rejer. Afdryppet yoghurt røres med koriander, salt og peber hældes over.

Serveres med brød.

sal xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.306 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 26%
Kulhydrat 82 g 60%
Fedt 8 g 14%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta134.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.