nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastagratin med hamburgerryg

125 g tørret pasta

1 løg
½ fed hvidløg
1 tsk olivenolie
125 g champignon
¾ dl hønsebouillon
½ dl tomatpuré
75 g kogt hamburgerryg
¼ tsk merian

2 spsk reven parmesan

300 g gulerødder
2-3 spsk citronsaft
2-3 tsk sukker

Pastaen koges som angivet på pakken.

Hakket løg og hvidløg svitses 5 minutter i olivenolie. Champignon i skiver tilsættes og svitses et par minutter inden bouillon og tomatpuré hældes ved. Koges 5 minutter hvorefter hamburgerryg i små terninger, merian, salt og peber tilsættes.

Pasta og sovs kommes i et smurt ovnfast fad, parmesan drysses over, hvorefter fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter. Folien fjernes når halvdelen af tiden er gået.

Gulerødder rives fint, blandes med citronsaft og smages til med sukker.

gtn xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.109 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 25 g 20%
Kulhydrat 75 g 60%
Fedt 11 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta137.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.