nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med fiskeboller og spinat

100 g tørret pasta

100 g frossen hel spinat
¾ dl fiskebouillon
½ dl kaffefløde
1 spsk majsstivelse
½ dl mælk
¼ tsk reven muskatnød
1 dåse fiskeboller á 185 g netto

50 g bacontern

Pastaen koges som angivet på pakken.

Spinaten optøs, trykkes fri for væde og hakkes groft. Fiskebouillon og fløde bringes i kog i en gryde. Mælk udrørt med majsstivelse tilsættes og koges 5 minutter, hvorefter spinaten tilsættes. Smages til med reven muskatnød, salt og peber, hvorefter fiskebollerne lægges i sovsen og varmes.

Bacontern steges og drysses over ved servering.

pfs xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.557 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 18 g 20%
Kulhydrat 48 g 52%
Fedt 11 g 28%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta140.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.