nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pasta med laks og rejer

125 g tørret pasta

1 laksefilet uden skind og ben
1 tsk olivenolie

85 g mascarpone
½ dåse hakkede tomater
½ tsk sukker
1 spsk tør vermouth
1 spsk klippet dild
1 tomat
1 bæger rejer á 100 g netto

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken.

Laksefileten skæres i 2 cm terninger, som steges 3-4 minutter i olivenolie.

Mascarpone smeltes i en gryde ved svag varme. Dåsetomater, sukker og vermouth tilsættes og koges ved svag varme i 3 minutter, hvorefter sovsen krydres med salt og peber.

Gryden tages af komfuret og lakse terninger, tomat uden kerner, skåret i mindre stykker, dild, pasta og rejer tilsættes.

Serveres med brød.

pfs xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.769 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 38 g 23%
Kulhydrat 83 g 51%
Fedt 18 g 25%
Alkohol 1 g 1%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta141.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.