nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastasalat med rejer

125 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

1 rødløg
1 tsk olivenolie

100 g frosne ærter

100 g icebergsalat
1 bæger rejer á 170 g netto

1 dl syrnet fløde
1 spsk chilisauce
1 tsk rødvinseddike
1 knsp salt
1 knsp sukker
1 knsp peber

2 stk brød

Pastaen koges som angivet på pakken, skylles med koldt vand, afdryppes og vendes med olivenolie.

Rødløg i kvarte skiver svitses nogle minutter i olivenolie, tages af panden og lægges til afkøling.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

Syrnet fløde røres med chilisauce og vineddike, hvorefter dressingen smages til med salt, peber og sukker.

Pastaen blandes med strimlet salat, løg, ærter, afdryppede rejer og dressing.

Serveres med brød.

sal xpasta
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.540 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 24%
Kulhydrat 89 g 59%
Fedt 12 g 17%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta146.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.