nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastasalat med fyldt pasta

125 g kyllingeinderfilet
1 tsk flydende margarine

250 g fyldt pasta
¼ tsk olivenolie

½ rødløg
¼ grøn peberfrugt
1 tomat
100 g iceberg salat
5 soltørrede tomater
10 oliven med rød peber

1 dl syrnet fløde
2 spsk pesto
1 spsk reven parmesan

2 stk brød

Kyllingeinderfileterne steges i margarine i 4 minutter på hver side, tages op og skæres i mindre stykker.

Pastaen koges som angivet på pakken, skylles med koldt vand, afdryppes og vendes med olivenolie.

Rødløg i kvarte skiver, grøn peberfrugt i terninger, tomat i mindre stykker, salat i strimler, groft hakkede soltørrede tomater, oliven og kyllingestykker blandes med pastaen.

Syrnet fløde røres med pesto og blandes med de øvrige ingredienser, hvorefter pastasalaten smages til med salt og peber og drysses med reven parmesan.

Serveres med brød.

sal xpasta ravioli tortellini
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.505 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 40 g 19%
Kulhydrat 94 g 46%
Fedt 32 g 35%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Denne ret kan også tilberedes med 1 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/pasta/pasta147.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.